Home Informatie Consult Cursus

Cursus te Zwijnaarde

Op een natuurlijke manier meten en corrigeren van de 7 frequenties in onze atomen.

Hoewel dit systeem zijn oorsprong vindt in de medische wereld, biedt het veel mogelijkheden binnen een menselijke context waarin het welbevinden belangrijk is, zonder medisch gericht te zijn.

Dat alle materie opgebouwd is uit atomen is genoegzaam bekend. Het is eveneens bekend dat een atoom niet alleen bestaat uit een beperkt aantal materiedeeltjes maar ook en vooral uit een veld van energie.
Minder bekend is echter dat dit energetisch veld bij levende organismen trilt op 7 golflengtes (frequenties).
Deze 7 frequenties bepalen onze constitutie, onze emoties en onze mentale denkwereld. Opdat wij ons goed in onszelf zouden kunnen voelen moeten deze frequenties elk correct op hun eigen specifiek aantal Hertz trillen. (Hertz is het aantal golven per seconde).
Deze frequenties kunnen echter afwijken door heel wat interne en externe storingen waardoor we mogelijks beginnen te twijfelen, angstig worden, ons teveel zorgen maken, piekeren, depressief worden enzomeer.
Daarom is het handig dat we kunnen meten welke frequenties eventueel uit hun evenwicht zijn en dat we een methode hebben om afgeweken frequenties te corrigeren.
In deze lessenreeks benaderen we dit concept vanuit 4 items die eigen zijn aan een systeem:
  1. Een theoretisch kader
  2. Onderzoek / meting
  3. Behandeling
  4. Typologie

1. Theoretisch kader
De basisfundamenten van dit concept zijn gelegd door wijlen dr. Nogier Paul (Frankrijk 1909-1996).
Zijn belangrijkste ontdekkingen:
Nogier werkte vooral met apparatuur. Wij gaan dit concept echter herleiden tot zijn essentie waarbij we zonder apparatuur frequenties kunnen meten en corrigeren met natuurlijke energie.

2. Onderzoek/meting
We leren als meetinstrument gebruik te maken van RAC’ s (Reflex Auriculo Cardiaque) zonder lichamelijk de pols vast te nemen. Zonder enige apparatuur kunnen we hiermee o.a. meten:
Deze meetmethode is geen medische diagnose.

3. Behandeling
We leren hoe afgeweken frequenties te corrigeren met gepolariseerde magnetische energie op een natuurlijke wijze. Niet met apparatuur zoals polartrons en lasers maar wel met energie vanuit de handen.

4. Typologie
Bij iedereen is er telkens één welbepaalde frequentie die domineert en daardoor karakter en persoonlijkheid bepaalt en die medeverantwoordelijk is voor de talenten en de valkuilen.
Of je vooral een initiatiefnemer bent die risico’s durft te nemen, of een animator , of een gestructureerd denker die graag zaken ordent, of een verzamelaar, of een piekeraar, of een persoon die veel twijfelt ... hangt in heel grote mate af van welke frequentie die bij jou domineert.
Kennis hebben van deze typologie is heel verrijkend en bruikbaar in organisaties. Bij selectieprocedures en bij het efficiënt inplannen van de juiste persoon op de juiste op de juiste plaats (best passende taak). En dit op basis van de bij die persoon dominerende frequentie.
We leren meten welke frequentie dominerend is bij een persoon en welke invloed dat dat heeft.

En nog dit
In het aangeleerde systeem wordt geen gebruik gemaakt van technische apparatuur. Wij zijn zelf meet- en behandelapparaat. Daarom wordt er de nodige aandacht geschonken aan ons eigen energetisch veld zodat :
Praktische informatie

Waar: Belgisch Instituut voor Lastechniek (BIL), vzw
              Technologiepark-Zwijnaarde 48
              B-9052 Zwijnaarde (Gent)
              in vergaderzaal 1.16
              wegbeschrijving : www.bil-ibs.be/contact

Wanneer: zaterdagen 10/10, 24/10, 14/11 en 28/11 telkens van 9u30 tot 16u30.

Prijs: Totaalprijs van 400,00 EUR voor de 4 zaterdagen inbegrepen koffie, thee , water, middagbroodje.

Inschrijven: mail: info@martinverkest.eu | Info 0495/732 708 Beperkt aantal deelnemers !

Lesgever: Martin Verkest
Als paramedicus heeft hij zich bijgeschoold in verschillende facetten van de complementaire gezondheidszorg. Hij was jarenlang leidinggevende in de zorgsector. Sedert 1989 is hij geboeid door en werkt hij met een systeem dat gebaseerd is op het hanteren van deze 7 frequenties en energetische velden.

info@martinverkest.eu +32(0)495 732 708